Peugeot 205 CTI MK1 McLaren MP4 - 12CCitroen  HY Van (Cafe Ambulant) Suzuki Jimny SierraBMW M3 (E46) - CSL Tatra 603 - 1Ford GT 2017BMW M3 (E46) Convertible Citroën 2CV DollyNissan GTR (R35)

Chevrolet Corvette C7 - Z06



Chevrolet Corvette C7 - Z06 (Torch Red) 

 

Chevrolet překvapil svět, když odhalili C7 Corvette. Desing byl stále velmi "Corvette", ale odklonil se od předchozích tří generací s novým designovým jazykem. Většina lidí si oblíbila agresivní vzhled, fantastický výkon a i ovladatelnost je dobrá. Přece americké supercar jsou spíše zaměřené na rychlost v přímce.

 

- - - - - Při focení bylo dost rozmarné počasí. U vodní nádrže Jesenice (Cheb) posvitovalo sluníčko a dost foukal vítr, a to mělo za následek, že fotky vypadají jako by Corvetta byla u moře. Při přesunu na golfové hřiště u zámku Kynžvart sněžilo, pršelo a přitom vznikly hezké kontrastní fotky. Poslední série fotek proběhla na dvoře jedné firmy na čedič, zde bylo po dešti a slunečno, takže vznikly pěkné fotky v loužích s odrazem Corvettky. Vše se událo během pár hodin, dobré foceníčko.



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace