BMW 8 (G15)Dodge Charger Super BeeHonda NSX (NC1)BMW M3 (E92) - GTS Citroën 2CV DollyPeugeot 205 CTI MK1 Porsche Carrera GT.Lamborghini Countach LPI 800-4Mercedes AMG GT - Black SeriesMercedes Benz G 63 AMG 6X6.

BMW M3 (F80)



BMW M3 (F80) – Competition Paket (Sakhir Orange)

 

Nenechte se řídit technologiemi. Řiďte je sami. Nové BMW M3 ještě ani není na silnici a už nechává vše ostatní za s sebou, včetně konvencí a očekávání. Ikona opět ukázala, jak se posunout o stupeň dál. Konec konců, se svým průkopnickým designovým stylem stojí na začátku zcela nové éry. Tento ultimativní sedan pohánějí ještě výkonnější a hospodárnější motory. Disponuje také zcela novým asistentem: prostě řeknete „Hej BMW“ a nové BMW řady 3 Sedan rozpozná váš hlas a uposlechne každé vaše slovo.

 

- - - - - Focení proběhlo v jarním období na Božím Daru, kde se ještě nacházely zbytky sněhové nadílky. Fotografie jsou pořízeny na stejných místech jako BMW M2, ale za jiných přírodních podmínek. Druhá série je pořízena na cestách, ne cestách u Vinařic u Kladna, kde je také k vidění továrnička na asfalt.



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace