Subaru Impreza WRX STI S206 Ford Mustang - Saleen S281 Porsche 911 GT3 RS 2022 Porsche 918 SpyderKoenigsegg Gemera BMW M3 (E46) - CSL Chevrolet Camaro ZL1Ford GT 2017BMW 700 - Sport CoupeCitroen Mehari MK.1.

Volkswagen Multivan T6



Volkswagen Multivan T6 "Edition 30" ( Red )

 

V roce 2011 vpustil Volkswagen na trh limitovanou edici Multivanu s názvem „Edition 25“. Člověk zběhlý v historii této modelové řady snadno odhalí tento, na první pohled záhadný název. Jde totiž o připomínku 25. výročí od uvedení vůbec prvního Multivanu na trh ( tehdy v rámci třetí generace Transportéru ). S novou generací Téček ( T6 ) přišla i možnost doplnit nabídku o několik limitovaných edicí a Multivan „Edition 30“ ( ano, opět jde o připomínku stejného milníku, jen o pět let později) je další z těchto vlaštovek.

Dá se udělat něco dokonalého ještě lepším? Za pokus to stojí: Multivan si důsledně zachovává silné stránky řady Multivan a servíruje mnoho dalších vychytávek! Byl vyvinut jako inovativní společník s nejmodernějším infotainmentem a nejmodernějšími asistenčním a bezpečnostními systémy řidiče při nezměněné nekompromisní multifunkčnosti. Robustní a prostorný Multivan. Všestranný vůz pro všechny, jejichž život je neustále v pohybu.

 

----- Multivan byl spatřen na Kokořínsku u Městských lázní v Mšenu, nadále se Multivan pohyboval na Cinibulkově naučné stezce, kde se např. nachází Švédský val, skalní bludiště, vyhlídky atd..



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace