Porsche Carrera GT.BMW M1Tatra 603 - 1Koenigsegg Jesko Mercedes-Benz 200Renault 4CVLamborghini Gallardo  Superleggera1BMW 8 (G15)Subaru Impreza WRX STI S206 Volkswagen Käfer Faltdach "1963" red

Subaru Impreza WRX STI S206



Subaru Impreza WRX STI S206

 

Toto je nejrychlejší a nejlépe ovladatelná Impreza WRX STI, kterou kdy interní tuningové oddělení Subaru vyrobilo, ale nemůžete si ji koupit. To je pravda, je to další z těch velmi speciálních čísel limitované edice STI – vyrobí se pouze 300 kusů – postaveno výhradně pro japonský trh.

Tohle auto vás prostě prosí, abyste na něj pokaždé tlačili víc. Vaše vnitřnosti téměř dosáhnou svých bočních limitů dříve, než pneumatiky dosáhnou svých. Nedotáčivost se téměř nekoná a záď také nepustí. Motor, podvozek, řízení a brzdy jsou tak komunikativní a citlivé, že vám připadají skoro jako prodloužení vašeho těla. Auto jede přesně tam, kam chcete a kdy chcete. 

 

----- A také chtělo vyrazit na vrch Bělá. Následně se vyškrábalo (prohnalo) na hrad Bezděz. Při zpáteční jízdě si ještě udělalo zastávku na větrném mlýnu Vrátno.



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace